Négy kerék helyett két keréken

Az apám imádja az autóját, és otthon előszeretettel bütyköli is a járgányt gépészmérnök létére – még szerencse, hogy az utcában lakik egy autószerelő -, az alkatrészeket pedig mindig a lehető legjobb helyről szerzi be. Tulajdonképpen nála az autók iránti rajongás már gyerekkorában elkezdődött, és azóta is imád mindenféle járművet, de főleg a négykerekűeket. Szerencsésnek mondhatom magam, mert amióta az eszemet tudom, sokat utaztunk autóval, külföldre is, olyan helyekre, ahová talán máshogyan nem lett volna olyan kényelmes eljutni. De olyan is volt, hogy vonatoztunk, utána pedig autót béreltünk. Ha pedig apa otthon eltűnik egy időre, akkor tudom, hogy a garázsban van. Gyerekként sokat “segédkeztem” neki a műhelyben, persze inkább játszottam a nem olyan veszélyesnek titulált eszközökkel – egyszer végre odaengedett a satuhoz, bízva abban, hogy nem a saját kezemet fogom befogni közé. Így is lett: inkább faágakat “faragtam”, vagy csak különböző csavarokat ki-be fogattam a satuval, és ez volt nekem a szórakozás. Mindig előttem lesz az akkori autónk, az időnként érkező alkatrészek és az a jellegzetes garázsműhely-illat… Érdekes, hogy ezek ellenére sem lettem nagy autókedvelő, pedig a testvéreim egytől egyig azok. Én túlságosan élvezem, hogy a szabad levegőn lehetek, mint mondjuk kerékpározás vagy séta közben, ezért ha választanom kell egy autószalon és egy kerékpárbolt között, én tuti az utóbbi mellett döntök.

Ha pedig online kerékpárboltról van szó, még inkább lelkesedni kezdek: legalábbis amikor a látómezőmbe került a motorbolt.co.hu, pontosan ez történt. Senkit ne tévesszen meg a weboldaluk címe, ugyanis nem kizárólag motorokkal foglalkoznak, azaz motoros alkatrészekkel és motoros kiegészítőkkel, hanem kerékpár alkatrészeket, elektromos és hagyományos kerékpárokat is széles választékban találhatunk meg a kínálatukban. Itt aztán minden van, ami a két keréken közlekedés szerelmeseinek való! Sőt, ha robogókat keresnél, azt is megtalálod náluk. Tényleg egy extrán lenyűgöző kínálattal találkozhatunk náluk, bőven van miből válogatni, bármelyik menüpontot is nézzük meg épp. Nem is gondoltam volna, hogy egy online kerékpárbolt ennyi kincset rejthet. Én leginkább értelemszerűen a városi kerékpárok között szoktam nézelődni, tervben van ugyanis, hogy egy újabb modellre kéne váltanom. Amikor először néztem szét az oldalon, egyből többféle modell is megtetszett. Megnéztem róluk a képeket, tanulmányoztam a leírásokat, sőt, össze is hasonlítottam őket, és még az árukat is számításba vettem. Mégis azt éreztem, hogy nem tudok dönteni, így arra jutottam, hogy amikor eljön az idő, és tényleg vásárlásra adom majd a fejem, akkor a legjobb lesz, ha telefonos segítséget veszek igénybe a motorbolt.co.hu dolgozóitól. A fizikai üzletük egyébként Dunaföldváron található, így aki környékbeli, annak személyesen is érdemes lehet megtekintenie ezt a szuper kínálatot. Minden más érdeklődőnek pedig marad az online shoppingolás, ami azt gondolom szintén jó móka, és abszolút nem vesz el az élményből.

Ha te is nagy kerékpáros vagy, akkor érdemes lehet egy pillantást vetned erre az online elérhető motor- és kerékpárboltra. Bár én a hagyományos bicikli híve vagyok, de tudom, hogy mekkora őrület manapság az elektromos kerékpár – itt ilyen modellek közül is bőven lehet válogatni.

Alig várom, hogy eljöjjön a nap, amikor végre meghozom a döntést és leadom a rendelésemet a motorbolt.co.hu oldalán! Onnantól majd csak várni kell a kiszállítást és a pillanatot, amikor végre élesben tesztelhetem az új masinát.