Meglepetés buli

A mai napig gyakran emlegetjük a tesóm szülinapi buliját, amit az ötödik születésnapjára rendeztünk. Már akkor nagyon érdeklődött az autók és alkatrészek iránt. (Azóta autószerelőként dolgozik, szóval azt hiszem, ez nem volt véletlen.) Állandóan autókkal játszott, vagy autóversenyt, vagy szerelőset, vagy rendőröset… A lényeg az volt, hogy autók legyenek benne. Gyakran előfordult az is, hogy szétszerelte az ajándékba kapott távirányítós kocsijait, utána pedig sírt hogy nem tudja összerakni. Ezt egyébként most is nagyon szeretjük emlegetni neki, amikor a valódi szerelőműhelyben történt eseményekről beszél.

Tehát az történt, hogy az ötödik születésnapja előtt elhatároztuk, hogy meglepetés bulit rendezünk neki. A buli témája természetesen az autók és autóalkatrészek volt. Minden dekorációt úgy igyekeztünk elkészíteni és beszerezni, hogy beleilljen ebbe a kategóriába. Az öcsém környékbeli barátait terveztük meghívni. Úgy szerettük volna, hogy amikor hazaér az oviból aznap, otthon már az ünnepi társaság és díszítés fogadja. A buli annyira jól sikerült, hogy azóta is mosolyt csal az arcunkra, amikor eszünkbe jut. Azonban az előkészületek nem voltak teljesen zökkenőmentesek.

Nehéz volt például a meghívók nyomtatása. A tervezés könnyen ment, azonban nem volt ötletünk, hogy hol nyomtathatnánk ki több példányban. Még szerencse, hogy az internet segítségével megtaláltuk a Color Nyomdát. Itt sokféle nyomdai szolgáltatás és termék elérhető volt, többek között meghívók nyomtatása is. Egyszerűen lehetett rendelni, csak ki kellett tölteni egy adatlapot az ajánlatkéréshez. Ebben a személyes adataink mellett meg kellett adnunk, hogy milyen meghívók nyomtatását szeretnénk kérni. Jelezni kell, hogy 1, 2, 4, vagy 6 oldalasra szeretnénk a terméket, milyen méretű és tájolású legyen, fekete-fehéret vagy színeset szeretnénk-e, milyen típusú legyen a papír, illetve szeretnénk-e valamilyen felületkezelést: UV lakkozást vagy fóliázást, és persze nem szabad megfeledkezni a grafikai terv ismertetéséről és elküldéséről sem.

A meghívók nyomtatása mellett még nagyon sok nyomdai szolgáltatást vehetünk igénybe a Color Nyomdánál. Rendelhetünk plasztikkártyát többfélre célra (például ajándékkártyának, névjegykártyának, kulcskártyának), plakátot vagy szórólapot, borítékot, magazint és könyvet, reklámanyagokat…a nyomda mottója mindegyik esetében az, hogy minél minőségibb munkát végezzenek, minél rövidebb idő alatt.

Amennyiben kérdéseink merülnének fel valamelyik termékkel kapcsolatban, a “Kapcsolat” feliratra kell kattintanunk. Itt megtaláljuk a nyomdához tartozó elérhetőségeket. Van külön ügyfélszolgálti email címük, de az egyes munkatársakkal is felvehetjük a kapcsolatot. Az ő telefonszámuk és emailjük az oldalon lejjebb görgetve található meg. A nyomda üzemeinek pontos címét is ezen a felületen lehet megtekinteni. Összesen három helyszínen van üzemük, Budaörsön, Nyíregyházán, és Törökbálinton. Ügyfeleket csak a budaörsi helyszínen tudnak fogadni hétköznapokon reggel 8-tól délután 5-ig. Hétvégén zárva tartanak.

A weboldalon bemutatkozást is olvashatunk a cégről. Ebből kiderül, hogy a Color Nyomda két egyéni vállalkozás egyesítésével jött létre. Egyaránt fontos számunkra a több éves szakmai tapasztalat és a fiatalos lelkesedés. A nyomda már 1996 óta működik. Ha szeretnénk, részletesebben is tájékozódhatunk róluk a bemutatkozó kisfilmük megtekintésével.

Az oldalon számos referenciaképet láttunk, amelyek sokat segítettek abban, hogy el tudjuk képzelni, milyen lesz a kinyomtatott termékünk, valamint a cég irányába táplált bizalom kialakításában is nagy szerepet játszott. Azt is megtudtuk, hogy a Color Nyomda több ismert céggel működött már együtt. Ilyenek például a Mol, az Unicef, a Mizo, a Vodafone, vagy éppen a Magyar Posta.

A testvérem buliján ugyan semmilyen híres cég nem vett részt, mégis egy életreszóló élmény maradt, és a meghívók nyomtatása is kitűnően sikerült.