Itt minden alkatrészt megtalálhatunk, főleg motorgumit

Gyerekként mindig szerettem dolgokat építeni. Minden alkatrész érdekelt a különböző játékaimban és sokszor elképzeltem, hogy majd felnőttként is ilyeneket fogok csinálni. Ahogy azonban telt az idő, szép lassan rájöttem, hogy ez nem teljesen az én világom. Ebben pedig nagy szerepet játszott apukám, akivel néha meg kellett szerelni valamit. Nem volt ilyenkor erőszakos, vagy bármi, hanem mindent megcsinált helyettem, én meg a szerszámokat adogattam. Viszont ez azt eredményezte, hogy a szerelés nálam összekapcsolódott az időmet vesztegető házimunkával. Pedig az igazi gond valójában abban rejlett, hogy nem olyan dolgokat szereltem, amik érdekeltek. Autók helyett én inkább számítógépes eszközöket szeretek bütykölni és ehhez interneten nagyszerű útmutatók is vannak. Így most már nálam is van otthon egy teljes csavarhúzó készlet és gyakran elő is szoktam szedni, ha valamit át kéne állítani.

Újabb kihívások elé azonban kerültem, mikor megvettem az első motoromat. A megvételig azt hittem, hogy a motorozás csak a felhőtlen szabadságról szól, aztán rájöttem, hogy valahonnan új alkatrészeket kell szereznem. Szerencsére azonban az interneten már nagyon sokféle lehetőséget találhatunk motorgumi vásárlásra. Ezek közül pedig én mindig a motortire hu oldala mellett teszem le a voksomat. Röviden pedig most elmesélem, hogy miért is vagyok így vele.

A motortire hu oldalára fellépve nem üres szólamok és bannerek fogadnak majd minket, hanem egy szépen megtervezett, letisztult felület. A színek is nagyon tetszettek, mivel teljesen átadták a motoros életérzést. A legjobb azonban egyértelműen az, hogy azonnal el tudjuk érni a legfontosabb funkciókat és ajánlatokat. Mindig érdemes pár percet eltölteni egyébként a kezdőlapon, mivel sokszor itt tüntetik fel az aktuális akciókat. Ezekkel pedig rengeteg pénzt lehet spórolni, úgyhogy legyünk mindig résen!

De térjünk rá a lényegre: a motorgumi keresőre. Ennek segítségével csak pár kattintás és meg is kapjuk az összes ajánlatot ami megfelel a járművünk számára. Ezt pedig úgy tudjuk elérni, hogy beírjuk a motorunk paramétereit, majd rányomunk a keresés gombra. Én őszintén megmondom, hogy bár szeretek motorozni, azért nem tartom fejben az összes ilyen adatot. A motortire hu azonban lehetőséget ad arra, hogy otthonunk kényelméből utánanézzünk ilyen részleteknek.

motortire hu

Ha pedig az infó betáplálásával készen vagyunk, akkor egy szép listát kapunk majd, ahol egymás alá vannak gyűjtve a különböző ajánlatok. Egy sima bolttal ellentétben ez azt jelenti, hogy nem kell keresgélnünk az árakat és nem kell az eladótól kérdezgetnünk a különböző részleteket. Mindegyik gumihoz képet is rendelnek, illetve egy rövid leírást, amin keresztül jobban átláthatjuk, hogy mi teszi különlegessé az adott terméket.

A motortire (pont) hu oldalán az árakra sem lehet panasz, mivel jóval olcsóbban tudjuk beszerezni a gumit, mint amihez szokva van az ember. Szép lassan összeraktam fejben, hogy valójában milyen nagyszerű, hogy nem csak pénzt, hanem időt is tudunk spórolni. Hiszen akár a telefonunkról is el tudjuk intézni a rendelést, úgyhogy nem vagyunk helyhez kötve.

Maga a rendelés folyamata pedig ugyanúgy nem fogja az időnket vesztegetni. Simán csak be kell raknunk a kosárba a megrendelni kívánt gumikat, majd megadni a szállítási adatainkat. Utolsó lépésként kiválaszthatjuk azt is, hogy miként szeretnénk fizetni és már hátra is dőlhetünk. A motorgumik pár napon belül meg szoktak érkezni és nem lehetett panaszom itt a minőségre… Mindenkinek csak ajánlani tudom a motortire hu szolgáltatását.