Az élet 4 keréken: de most egy kicsit másképp

Hát én aztán nagyon nem voltam egy “autószerelmes” soha életemben. Bár mindig volt saját kocsim, mert szükségem volt rá a melómhoz, de soha, egyszer sem fordult elő, hogy alkatrészt rendeltem volna bármelyikhez. Az ilyet mindig rábíztam másra – nyilván a szerelőre elsősorban.

De mindig örültem, amikor hazaértem és letudtam a vezetést arra a napra. Mert nem szerettem vezetni soha. Illetve!… Ez most egy kicsit megváltozott, de úgyse fogjátok elhinni… 😀

Az ipari takarítógép bérlés változtatott ezen az érzésen! Igen, ez nem egyfajta automobil, amiről beszélek, de a cégünk egy Greenway nevű másik cégtől bérelt óriási, négykeréken jönni-menni képes ipari takarítógépeket, amire egyszer engedtek felülni és azóta kedvem sem volt igazából leszállni! (Kár, hogy nem én vagyok a takarító a cégnél, mert így persze le kellett)

Na, de a viccet félretéve a greenwaykft.hu az ipari takarítógép bérlés lehetőségével nem a szórakozásunkat támogatja, hanem a nagy volumenű és profi takarítást. Amit nagy léptékben kell tényleg úgy kivitelezni, hogy akár a munka minőségi végzése is múlhat rajta egy-egy cégnél. A miénknél is.

Persze, azért ne csak ezekre a négykerekű takarítómonstrumokra gondoljon az ember! A Greenwaynél van minden, ami profi takarítás témakörben csak előjöhet. A “Bérelhető gépek” fül alatt a greenwaykft.hu főoldalon vannak azért kisgépek is, amik alatt ők értik a relatíve szokványos látványú porszívókat is.

De a lényeg tényleg ez: ráülős, ráállós gépek, profi seprőgépek, amiket azért nem lát akárhol az ember, inkább csak nagyüzemekben, hipermarketekben, nagyobb gyárakban, vagy óriási rendezvényhelyszíneken. És a Greenwaytől most bárki bérelhet ilyeneket. Mint mondtam, óriási élmény ilyennel dolgozni, de most már a hatásfokáról és hatékonyságáról beszélek. Na az a nem semmi valójában… És ezek olyan profi gépek persze, hogy profi szervizelést is igényelnek, amit szintén elvégez a Greenway. Valami olyasmit jelenít meg már az elnevezésében is az ún. “Full service” szolgáltatás, hogy ha baj van a géppel, javítják, vagy ha gyorsan kell, hoznak másikat helyette. Ennyi. De ez több, mint nagyszerű! Higgyétek el, mert mi a cégünknél nagyon sokat köszönhetünk ennek a partnercégnek. Akik amúgy óriási egyéb vállalatokat sorolnak még a partnerreferenciáik között! Nézzétek meg ti is, hogy kiket…