A szemránckrémek világába is tehetünk egy kis kitekintőt…

Bár tudom, hogy itt most mindennek az autók körül kéne forognia, néha azért nekem is eszembe jut, hogy nőből vagyok és hogy néha jó lenne más jellegű tartalmakat is megosztanom a blogon, ha már ilyen olvasottságot sikerült elérnem az autós tartalmaimmal. Nem is cséplem a szót tovább. Tudjátok, hogy imádom a régi autókat és azt is, hogyha ezek szép állapotban vannak hagyva. Érdemes rájuk időt szánni, ápolni, odafigyelni, mert az évek múltán meghálál minden törődést egy autó. Épp mint az emberi bőr, amin aztán minden meglátszik: az is, ha egészségesen élünk és az is, ha egyáltalán nem. A mai csajos téma a szemránckrémek világába vezet minket, mivel ez egy olyan terület, amire előbb, vagy utóbb minden hölgy ismerősöm eljut. És ezúton szeretném bemutatni nekik is az InstanTENSE Plust!

Mindenkinél kialakul, hogy mire esküszik. Rengeteg termék van a piacon, ezért szerintem borzasztóan nehéz választani, hiszen mindegyik hasonló eredménnyel kecsegtet a leírásában. De akkor mégis mi alapján lehet eldönteni, hogy a szemránckrémek világában melyik a hatékonyabb termék? Hát olvassatok ehhez hasonló véleményezéseket, hátha az közelebb visz a megoldáshoz!

Én családi ajánlás alapján választottam az InstanTENSE Plust. De ebben a bejegyzésben most nem a saját tapasztalataimat szeretném megosztani, hanem sokkal inkább az instantense.hu oldalán található összehasonlítást hoznám fel. Itt ugyanis az a helyzet, hogy két másik versenytárssal hasonlítják össze a saját terméküket.

Az első részben leírják, hogy mit ígérnek az egyes termékek – nem meglepő, hogy akkora eltérés nincs. Mindegyik gyors hatást kínál a szem környékének elváltozásai kapcsán, tehát a karikák, a duzzanatok, meg minden hasonló gondolom általatok is jól ismert jelenség ellen. A gyors alatt pedig tényleg a percek alatt fellépő hatást értem, itt minimális különbségek vannak. Amiben talán különböznek, az az, hogy az InstanTENSE Plus esetében külön kiemelték, hogyha azt valaki kúraként alkalmazza, akkor nem csak a többi krémnél is ígért időintervallumra múlhatnak el a nem kívánt foltok, elváltozások, hanem akár hosszú távon is csökkenhet mindezek megjelenése a szem körül.

Az igazán érdemi különbség a vásárlói vélemények és értékelések között van a kiválasztott szemránckrémek között. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy én miért az InstanTENSE Plust választottam, akkor azt hiszem, hogy itt erre is választ kaphattok: instantense.hu.